Bij By Anouk kan je terecht voor een variatie aan interieur-gerelateerde services. Hieronder een overzicht van wat wij voor jou kunnen betekenen. 


Mocht je nog vragen hebben, mag je ons altijd contacteren 

via hi@byanouk.com of telefonisch 03 636 36 34


interieur webshop

Op onze webshop vind je een uitgepuurde selectie van interieur objecten. Elk object voldoet aan onze criteria op vlak van elegantie en de ratio prijs-kwaliteit. 


Ben je niet zeker over de grootte, kleur of stof van een zetel, stoel, kussen,... Je bent elke donderdag welkom in onze showroom om de stalen in het echt te komen bekijken! Onze showroom is gelegen in de Willem Van Laarstraat 7, 2600 Berchem. Je kan via ons contactformulier of via mail een interieur-consult inboeken op donderdagen tussen 10u en 16u. 


shop

verlichtingsconcept

Niets is zo sfeerbepalend als verlichting. Laat je je muren indirect verlichten voor een intieme gezellige sfeer of kies je voor een prachtige pendellamp die de eyecatcher vormt van de leefruimte? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zien lampen als de juwelen van de woning en zijn ervan overtuigd dat elke ruimte een uitgewerkt verlichtingsconcept verdient.


Kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies!


Interieur-consults in onze showroom zijn mogelijk op donderdag van 10u tot 16u. Je kan een afspraak maken via ons contactformulier  of stuur een mail naar hi@byanouk.com


Ga je graag meteen over tot actie? Bij een verlichting-consult op locatie geven we advies over de mogelijke oplossingen per ruimte en werken we nadien een presentatie + offerte uit met concrete voorstellen voor de verschillende verlichtingspunten, met zowel architecturale als decoratieve verlichting. 


Interesse? Maak een afspraak via ons contactformulier. 


Nog enkele vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Stuur een mailtje naar hi@byanouk.com, vul ons contactformulier in of bel 03 636 36 34.

linnen gordijnen & kalkverf

Linnen gordijnen en kalkverf maken je ruimte visueel af en verzachten het geheel. 

Geen idee van het nodige budget? Vraag gratis een ruwe kostenraming aan :


LINK voor een gratis kostenraming voor linnen gordijnen.


LINK voor een gratis kostenraming voor kalkverf. 


Ga je graag meteen over tot actie? Je kan via ons  contactformulier of mail  een interieurconsult inboeken in onze showhome op donderdagen tussen 10u en 16u. Deze is gelegen in de Willem Van Laarstraat 7, 2600 Antwerpen-Berchem. 


interieuradvies

Weet je even geen raad met je interieur of zie je geen rode draad meer doorheen al je Pinterest-boards? We helpen je graag! 


Bij By Anouk  kan je terecht voor één-op-één persoonlijk styling-, interieur- en architecturaal advies. Warmte en elegantie staan centraal in ons werk. 


Tijdens een bezoek op locatie of in de showroom overloopt ze na een korte kennismaking al je interieur-vragen. Wat zijn de sterktes en de zwaktes van de ruimtes? Welke materialen , kleuren en texturen zijn er nodig om tot een coherent geheel te komen? Welke meubels kan je best behouden en welke zouden opgefrist of vervangen mogen worden? Welke types verlichting heeft een bepaalde ruimte nodig om de juiste sfeer te creëren? Welk type raamdecoratie past bij de stijl van je woning, de ramen, de hoeveelheid lichtinval en inkijk? En welke accessoires zorgen voor de finishing touch?


Je krijgt concreet interieur-advies waar je zelf mee aan de slag kan. Geen zweverige tips of abstracte moodboards. Wel specifieke materialen, producten, prijzen, merken, leveranciers en andere relevante diensten. Alles wat je nodig hebt om een sfeervolle woning te creëren waar je graag in thuis komt. Na het consult wordt er, indien gewenst, een eerste kostenraming opgesteld met een ondergrens en bovengrens van het totale interieurbudget op basis van je wensen. 


Hier vind je alvast onze basis formules voor interieuradvies :


kleine interieur-zorgen

locatie: showroom

timing: op donderdagen tussen 10u en 16u 


grotere interieur-dilemma’s 

locatie: showroom / ter plaatse

timing: op woensdag ter plaatse en op donderdag in de showroom tussen 10u en 16u (ander moment op aanvraag)


interior kick-off (start-pakket)

locatie: ter plaatse

timing: woensdag tussen 10u en 16u (ander moment op aanvraag)

Inhoud: 

We analyseren op voorhand jullie plannen / foto’s en overlopen ter plaatse in detail jullie project. Je krijgt meteen algemeen advies ivm interieur-indeling, materialen, budget.. Tijdens dit gesprek wordt er besproken op welke vlakken we jullie kunnen verder helpen: architecturale aspecten, materiaalkeuzes, interieur-indeling, meubels op maat, los meubilair, verlichting, accessoires, gordijnen op maat, kleuradvies, enzovoort .. Na dit huisbezoek wordt er een eerste moodboard uitgewerkt en een ruwe kostenraming gemaakt van het benodigde interieur-budget met een ondergrens en bovengrens. 


Maak een afspraak via ons contactformulier of mail hi@byanouk.com

interieur styling

Wil je een ruimte mooi laten aankleden voor een feest/event/fotoshoot? Of heeft je woning een finishing touch nodig?


Stuur ons een mailtje (hi@byanouk.comof vul ons contactformulier in. Laat weten wat je plannen zijn en dan bekijken wij hoe wij je hierbij kunnen helpen :) 

totaalprojecten

Wij nemen slechts een beperkt aantal totaalprojecten aan per jaar. Bij interesse kan je een mailtje sturen naar hi@byanouk.com

inspirational talks

Anouk deed al verschillende talks over haar ondernemersleven en haar visie op schoonheid in het interieur.


Interesse om Anouk als inspirational speaker te boeken voor een privé of publiek event? Laat het ons weten via ons contactformulier en wij brengen je op de hoogte van de mogelijkheden en tarieven. 

social media collab

Anouk bouwde doorheen de jaren een mooi bereik op via haar persoonlijk Instagram-profiel @anouktaeymans. Door middel van social media collabs zet ze innovatieve designs en inspirerende merken in de spotlight. 


We werkten in het verleden al samen met Polestar, Samsung The Frame, Nespresso, Caudalie, Brabantia, en nog veel meer. Naast het instagram-platform kan je als merk ook gefeatured worden op onze collab pagina.


Voor meer info over social media collabs kan je een mailtje sturen naar hi@byanouk.com of ons contactformulier invullen.

rent the Teshima Townhouse

Na een pittige renovatie pronkt er sinds zomer 2021 een fraaie stadswoning met showroom in de Willem Van Laarstraat 7 te Antwerpen-Berchem. Japanse en Scandinavische invloeden werden samengebracht in een uitgepuurd ontwerp dat zowel rust als klasse uitstraalt.


Het zou zonde zijn om zo’n unieke plek als deze voor onszelf te houden. Dus kan je Teshima Townhouse huren als locatie voor foto- en videoshoots, een PR event, een babyborrel, een familiefeest,… verras ons met je concept :)


Voor meer info over de mogelijkheden om Teshima Townhouse te huren kan je een mailtje sturen naar hi@byanouk.com of ons contactformulier invullen.