PROJECTS

Niets is zo sfeerbepalend als verlichting. Laat je je muren indirect verlichten voor een intieme gezellige sfeer of kies je voor een prachtige pendellamp die de eyecatcher vormt van de leefruimte? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zien lampen als ...

LINNEN GORDIJNEN & KALKVERF

Linnen gordijnen en kalkverf maken je ruimte visueel af en verzachten het geheel. Anouk ontwierp onder het designlabel By Anouk een een verscheidenheid van verfijnde minimalistische ontwerpen met een slimme twist.

Een gezellige koffie-en wijnbar waar je overdag achter je laptop met een latte in de kortste keren bergen werk verzet. Tegen 16u zit je ver voor op schema en kan je zonder schuldgevoel een wijntje drinken, nog wat tapas erbij en de dag kan niet meer stuk.

We ontwierpen dit project op maat voor een gezellige familie levensgenieters in Wommelgem. Kijk binnen in deze zonovergoten woning met rechtlijnige vormgeving en eiken elementen die het ontwerp een warme uitstraling geven. 

Inrichting van een stijlvolle duplex in Brussel.

Voor luxe outdoor-merk Royal Botania werkten we een showroom-concept uit met een overvloed aan vakantie-sferen. Van een kalme setting aan de vijver in het groen tot een late-night-party in een oud-roze Mediterraanse tuin. 

Het eerste appartement van Anouk werd meteen een styling project van niveau dat na publicatie in Belgische en internationale woonmagazines ook viraal ging op menig interieur-blog. 

We transformeerden een klein alledaags dakterras tot een stijlvolle oase van rust. 

Een plek om je in te spannen en tegelijkertijd tot rust te komen. De IDO pilates studio werd ingericht met oog op warmte en geborgenheid.

The Frame brengt de schoonheid van een galerij naar je interieur. "Finally a TV that DOESN'T look like a big boring black box when it's off!" Nu nog de rest van de styling, dus vroeg Samsung ...

Kinderen het huis uit, tijd om de woning op te frissen. We ontwierpen een verfijnde gashaard op maat en trok de elegante vormgeving door in de eet- en woonkamer. 


Ook zin om enkele ruimtes onder handen te laten nemen door By Anouk? :) 

We beginnen met een kort interieur-consult in onze showroom en bespreken wat we voor jouw project kunnen betekenen. Maak een afspraak via ons contactformulier of via hi@byanouk.com.


Ga je graag meteen over tot actie? Plan een interior kick-off in.


Hierbij analyseren we op voorhand de plannen / foto’s, overlopen we ter plaatse jullie project en krijg je meteen algemeen advies ivm interieur, budget en verdere aankleding. Tijdens dit gesprek wordt er besproken op welke vlakken we jullie kunnen verder helpen: architecturale aspecten, materiaalkeuzes, interieur-indeling, meubels op maat, los meubilair, verlichting, accessoires, gordijnen op maat, kleuradvies, enzovoort .. Na dit huisbezoek wordt er een eerste moodboard uitgewerkt en een ruwe kostenraming gemaakt van het benodigde interieur-budget met een ondergrens en bovengrens. Vervolgens ligt de keuze bij jullie om over te gaan tot een verdere samenwerking. 

 

Deze interior kick-off kan je inplannen via ons contactformulier.