BETALINGEN, VERZENDINGEN & RETOUR

Betalingen


Je kan je bestelling op onze webshop veilig betalen met volgende betaalmethodes:

– Bancontact 

– PayPal

– Maestro

– iDeal

– Klarna

– Cadeaubon


Betaal je graag via overschrijving? Stuur dan een mailtje naar hi@byanouk.com zodat we je zo kunnen verder helpen met je bestelling en betaling.


Ophaling


Gratis ophaling in de koffie-en wijnbar Somista, in de Driekoningenstraat 27 Antwerpen-Berchem OF om de hoek in onze showroom in de Willem Van Laarstraat 7 Antwerpen-Berchem - wij sturen je een mailtje wanneer je order klaar ligt.


Verzending


Geraak je niet in Antwerpen? 

Bij by Anouk vertrouwen we op postbedrijven, eigen personeel en gespecialiseerde diensten om onze bestellingen te verzenden.


Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten:


Verzending Benelux: 

Standaard: €7 | gratis levering vanaf €150

Grote of fragiele items: €38 | gratis levering vanaf €500


Verzending Frankrijk en Duitsland:

Standaard: €12 | gratis levering vanaf €250

Grote of fragiele items:  een verzendofferte op maat wordt doorgestuurd na plaatsing van het order of kan op voorhand aangevraagd worden via mail (hi@byanouk.com). 


Verzending Verenigd Koninkrijk:

Standaard: €18 | gratis levering vanaf €300

Grote of fragiele items: een verzendofferte op maat wordt doorgestuurd na plaatsing van het order of kan op voorhand aangevraagd worden via mail (hi@byanouk.com). 


Verzending daarbuiten: een verzendofferte op maat wordt doorgestuurd na plaatsing van het order of kan op voorhand aangevraagd worden via mail (hi@byanouk.com). 


Items aangeduid met een sterretje:

* Let op, dit is een fragiel object. We nemen extra voorzorgsmaatregelen om uw producten veilig in te pakken en te bezorgen. Deze worden geleverd door gespecialiseerd transport of onze eigen bezorgdienst. In dat geval brengen wij je vooraf op de hoogte van het tijdstip van levering en proberen wij dit in samenspraak met jou in te plannen. Hiervoor wordt een verzendingskost aangerekend van €38 ipv €9. Bij bestellingen boven €500 valt deze kost weg.


Als uw bestelling meerdere breekbare voorwerpen bevat, kan het nodig zijn om uw producten in twee of meer pakketten te verdelen, zodat de producten met zekerheid in goede staat aankomen. 


Alle bestellingen kunnen ook gratis in Antwerpen worden afgehaald.


Levertermijn


Alle items die op stock zijn, worden binnen de 1-5 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd, tenzij we met vakantie zijn of er zich uitzonderlijke omstandigheden voordoen. De geschatte levertijd is afhankelijk van het land van levering en het postbedrijf.


Producten op bestelling bij de leverancier hebben verschillende levertermijnen. Hiervan word je na bestelling op de hoogte gebracht, zodat je ten alle tijde geïnformeerd bent over de stand van je bestelling. Indien op stock bij de leverancier, wordt het item binnen de 1 tot 2 weken geleverd.


Voor producten die op maat gemaakt worden door de fabrikant geldt een langere levertermijn. Meestal 6 tot 10 weken. Dit wordt via mail meegedeeld. 


Retour


Na aankoop heb je 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen. Stuur een mailtje naar hi@byanouk.com om je retouraanvraag in te dienen. Na je aanvraag nemen we contact met je op om de retour verder af te spreken.


We aanvaarden enkel producten in retour in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires en gebruiksaanwijzingen. Als een product bij retour beschadigd is, dan rekenen we deze waardevermindering van het product door. Behandel de producten dus met zorg.


Je staat zelf in voor de kosten van de retourzending. Hiervoor zijn 2 opties:

- wij leveren je een retourlabel aan en trekken deze kosten af van het terug te betalen bedrag 

- je zorgt zelf voor een retourlabel met verzekering van de zending bij een gerenommeerd postbedrijf


Retourzendingen moeten worden teruggestuurd naar:


BY ANOUK

Willem Van Laarstraat 7

2600 Berchem

België


Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij je een mail om je te laten weten dat wij je geretourneerde bestelling goed hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Na ontvangst van de retourzending betalen wij je binnen de 14 dagen de volledige aankoopprijs (excl. verzendkosten en indien van toepassing excl. retourlabel) terug via overschrijving. Indien je geen verzendkost betaalde omwille van een hoger aankoopbedrag, zal onze zendkost van de terugbetaling worden afgehouden.


Je kan je producten ook gratis retourneren in onze showroom in de Willem Van Laarstraat 7, 2600 Berchem.


Je kan geen retour aanvragen voor cadeaubonnen, maatwerk, op maat gemaakte meubels (bvb. gestoffeerd in stof naar keuze) of producten met korting.


Te late of ontbrekende terugbetalingen: Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals je bankrekening. Neem vervolgens contact op met je creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat je terugbetaling officieel is geboekt. (Soms tot 2 maanden na terugstorting) Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via hi@byanouk.com 


We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan een artikel tijdens het verzendproces. Daarom verplichten we tot het retourneren met een verzekerde zending. Indien wij zelf het retourlabel aanleveren is de verzending verzekerd en is het belangrijk dat voorwerpen in hun oorspronkelijke verpakking zijn ingepakt voorzien van de nodige bubble wrap om beschadigingen bij de verzending te voorkomen.  


Bij vragen of twijfels ben je welkom om een mailtje te sturen naar hi@byanouk.com of te bellen naar 03 636 36 34 tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.