ANOUK TAEYMANS

Na haar studie burgerlijk-ingenieur-architect trok Anouk Taeymans naar Noorwegen, waar ze aan de slag ging als architecte. Ze liet zich onderdompelen in de Scandinavische designs en verfijnde interieurs van het hoge noorden. Geïnspireerd en gepassioneerd, keerde ze vier jaar later terug naar België om haar eigen merk By Anouk op de kaart te zetten: een overkoepelend label voor subtiel mooie designobjecten gekenmerkt door pure hedendaagse vormgeving met een slimme twist.


Met haar eerste creatie, MYSHELF, een innovatieve design-plank die in het najaar van 2015 op de markt kwam, toont Anouk hoe creativiteit en technologie tot een ingenieuze en stijlvolle symbiose kunnen komen.


By Anouk groeide uit tot een online interieur winkel met bijhorende design consultancy. Naast een uitgepuurde verzameling van interieur objecten die je kan vinden op onze webshop, biedt By Anouk ook tal van interieur-services aan. 


Naast By Anouk zijn er doorheen de jaren enkele prachtige side projects ontstaan. Waaronder de pop-up shop A Better Blend.