VERLICHTINGSCONCEPT

Niets is zo sfeerbepalend als verlichting. Laat je je muren indirect verlichten voor een intieme gezellige sfeer of kies je voor een prachtige pendellamp die de eyecatcher vormt van de leefruimte? De mogelijkheden zijn eindeloos. Anouk ziet lampen als de juwelen van de woning en is ervan overtuigd dat elke ruimte een uitgewerkt verlichtingsconcept verdient.


Kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies!


Interieur-consults in onze showroom (€50 per 20 minuten, excl. btw) zijn mogelijk op donderdag van 10u tot 16u. Je kan een afspraak maken via deze link: www.linknogtoevoegen.be 


Ga je graag meteen over tot actie? Bij een verlichting-consult op locatie geven we advies over de mogelijke oplossingen per ruimte en werken we nadien een presentatie + offerte uit met concrete voorstellen voor de verschillende verlichtingspunten, met zowel architecturale als decoratieve verlichting. 


De kostprijs van een verlichting-consult op locatie met presentatie hangt af van het aantal verschillende armaturen. De opstartkost is €150 en per type armatuur komt er €50 bij. (+€1 per km transportkost, alle prijzen excl. btw).


Bijvoorbeeld: een woning waarvoor we een presentatie met 8 verschillende types armaturen zouden uitwerken : sobere verlichtingsarmaturen in de gang, een design-pendellamp boven de eettafel, led-strips en dimbare inbouwarmaturen in de keuken, een tafellamp, leeslamp en een vloerlamp in de woonkamer en 2 dezelfde nachtlampen in de slaapkamer. 

Dit komt in totaal op : €150 (opstartkost) + 8 x €50 (8 verschillende armaturen) = €550 + €1/km transportkost. 

Bij bestellingen boven €5000 wordt deze kost niet in rekening gebracht. 


Nog geen idee hoeveel verschillende types armaturen er nodig zijn? Geen probleem. Wij maken ter plaatse een schatting van het nodige aantal en laten de keuze over aan jou voor welke verlichtingspunten je een voorstel uitgewerkt wenst. Jij bepaalt dus het totale kostenplaatje en dit kan ter plaatse tijdens het consult vastgelegd worden. 


Interesse? Maak een afspraak via ons contactformulier


Nog enkele vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Stuur een mailtje naar hi@byanouk.com, vul ons contactformulier in of bel 03 636 36 34.


fotografie: Stephan Offerman