ANOUK TAEYMANS MINIMANSION

Het eerste appartement van Anouk werd meteen een styling project van niveau dat na publicatie in Belgische en internationale woonmagazines ook viraal ging op menig interieur-blog. 

Aan de buitenkant een doorsnee Antwerpse rijwoning, maar het gelijkvloers herbergt stiekem een parel van een woning.


Maak kennis met Anouk's eerste appartement een gelijkvloerse Belle Epoque loft van 85m2 gelegen in de gegeerde buurt Harmonie in Antwerpen.

fotografie: Jan Verlinden

OBJECTEN DIE TOEGEPAST WERDEN IN DIT PROJECT


Ook zin om enkele ruimtes onder handen te laten nemen door By Anouk? :) 

We beginnen met een kort interieur-consult in onze showroom en bespreken wat we voor jouw project kunnen betekenen. Maak een afspraak via ons contactformulier of via hi@byanouk.com .


Ga je graag meteen over tot actie? Plan een interior kick-off in.


Hierbij analyseren we op voorhand de plannen / foto’s, overlopen we ter plaatse jullie project en krijg je meteen algemeen advies ivm interieur, budget en verdere aankleding. Tijdens dit gesprek wordt er besproken op welke vlakken we jullie kunnen verder helpen: architecturale aspecten, materiaalkeuzes, interieur-indeling, meubels op maat, los meubilair, verlichting, accessoires, gordijnen op maat, kleuradvies, enzovoort .. Na dit huisbezoek wordt er een eerste moodboard uitgewerkt en een ruwe kostenraming gemaakt van het benodigde interieur-budget met een ondergrens en bovengrens. Vervolgens ligt de keuze bij jullie om over te gaan tot een verdere samenwerking. 

 

Deze interior kick-off kan je inplannen via ons contactformulier