BRABANTIA NEW ICON

Anouk Taeymans en de iconische NewIcon-modellen van Brabantia in almond- en champagne-kleur: de perfecte ton-sur-ton-match.

Schoonheid mag dan in een klein hoekje zitten… Anouk zal het altijd vinden én met evenveel gemak delen. "Van een huis een warme thuis maken, dat doe ik het allerliefst. Daarbij ga ik voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om schoonheid te creëren in een interieur, om stukjes kwalitatief design binnen te smokkelen ook. In die context zijn de vele producten van Brabantia heel erg dankbaar”, vertelt Anouk.


Ook bij Brabantia kennen ze namelijk de noodzaak van een goede portie esthetiek in het huishouden. “Bij Brabantia weten we dat de meeste mensen niet dol zijn op huishoudelijke klusjes. Maar iets waar je misschien jaren van je leven aan besteedt, kun je maar beter leuk maken. Waar we voorheen een traditioneel huishoudmerk waren, worden we namelijk steeds meer een innovatief designmerk”, vertelt Creative Director Twan Verdonck.

Uit de hand gelopen obsessie van Anouk: van elk functioneel voorwerp op zoek gaan naar de mooiste versie op de markt. Eén van de grootste uitdagingen hierbij tot nu toe: twee visueel complementaire vuilbakken (één voor PMD, één voor rest-afval) vinden die passen binnen een rustgevend interieur. MISSION ACCOMPLISHED dankzij Brabantia.De iconische NewIcon-modellen van Brabantia in almond- en champagne-kleur vormen namelijk de perfecte ton-sur-ton-match met de old-linnen-kalkverfmuur in haar kantoor.

Deze doordachte selectie van deze kleuren door Brabantia was dan ook geen toeval. 


Twan Verdonck, Creative Director bij Brabantia vertelt: “Champagne brengt een gevoel van luxe en energie in je huis. Je ziet steeds meer interieurs die een wellness en hotelgevoel uitstralen. Badkamers worden bijvoorbeeld een soort “spa at home”. Onze RVS-lijn is populair, en daar hebben we nu dat extra vleugje champagnekleur aan toegevoegd. Deze kleur geeft ook donkere badkamers en donkere ruimtes dat tikkeltje extra. Het brengt energie, zoals een zonnestraal.”

Ben je zelf nog op zoek naar de perfect matchende mooie en praktische vuilbak bij jouw thuis? Van inbouw tot vrijstaand, van pedaal tot drukknop en van champagnekleur tot terracotta pink. Ben je de draad inmiddels een beetje kwijt? Geen nood, Brabantia helpt je op deze pagina bij het kiezen van een vuilbak die perfect bij jouw stijl past. 


Anouk bouwde doorheen de jaren een mooi bereik op via haar persoonlijk Instagram-profiel @anouktaeymans. Door middel van social media collabs zetten we innovatieve designs en inspirerende merken in de spotlight. 


Voor meer info over social media collabs kan je een mailtje sturen naar hi@byanouk.com of ons contactformulier invullen.